گروه مهاجرتی VSUES

فرصت های ویژه

تغییر قوانین اداره مهاجرت لیتوانی در اول نوامبر 2014 تغییر قوانین اداره مهاجرت لیتوانی در اول نوامبر 2014   به استحضار می رساند که بر اساس اطلاع اداره مهاجرت لیتوانی ، از تاریخ اول نوامبر 2014 قوانین دریافت اقامت لیتوانی بر اساس تاسیس شرکت دست... ادامه مطلب
اقامت اروپا فقط با 4500 یورو اقامت اروپا فقط با 4500 یورو فرصت استثنایی دریافت اقامت اروپا در 75 روز با مبلغ 4500 یورو فقط از اول ژوئن 2014 تا انتهای آگوست 2014 فرصت ویژه برای دریافت اقامت اروپ... ادامه مطلب
فرصت شغلی در سوئد فرصت شغلی در سوئد از ابتدای سال 2014 مطابق سیاست های جدید اداره مهاجرت برای جذب نیروهای متخصص کاری مخصوصا در رابطه با لیست کمبود نیروی کار در سوئد ، تعداد م... ادامه مطلب
یادگیری زبان انگلیسی در سوئد یادگیری زبان انگلیسی در سوئد بهترین فرصت برای ورود به سوئد/بدون نیاز به مدرک زبان/بدون آزمون اگر شما شرایط سرمایه گذاری /داشتن پیشنهاد کار در سوئد را ندارید ولی به دنبا... ادامه مطلب
صفحه اصلی مهاجرت شینگن چیست؟

شینگن چیست؟

ویزا

ویزا مجوزی است که برای ورود و بودن در سوئد و سایر کشورهای منطقه شنگن طی مدت کوتاه ، به طور مثال برای دیدار خویشاوندان یا دوستان،گردش توریستی، سفر بازرگانی شرکت در یک کنفرانس یا عبور از این کشور (ترانزیت)مورد نیاز است. فردی که قصد دارد در سوئد مثلا برای پیوستن به خویشاوندان سکونت کند بایستی قبل از ورود به سوئد اجازه اقامت درخواست و دریافت کرده باشد.
ویزا بایستی قبل از ورود به منطقه شنگن آماده و در پاسپورت درج شده باشد. هر مرتبه که دارنده ویزا از مرزهای بیرونی منطقه شگن عبور میکند حق ورود مورد بررسی قرار می گیرد. هنگام کنترل مرزی بایستی همه مسافران نشان دهند که پول کافی جهت معاش طی دیدار و برای سفر بازگشت،بیمه پزشکی بهمراه دارند و همچنین اسناد ومدارک مربوطه به هدف از دیدار را ارائه کنند.

چه کسانی به ویزا نیاز دارند؟
اتباع قریب به اتفاق کشورهای خارج از اتحادیه اروپا برای دیدار از سوئد و سایر کشورهای شنگن به ویزا نیاز دارند. سوئد و سایر کشور های اتحادیه اروپا با هم در این مورد تصمیم گیری کرده اند. فهرستی از نام کشور هانی که اتباع آنها برای دیدار از سوئد به ویزا نیاز دارند در اینترنت با آدرس www.migrationsverket.se تحت عنوان ویزا visum وجود دارد.
اتباع سایر کشورها می توانند بدون داشتن ویزا از سوئد و سایر کشورها منطقه شنگن به مدت سه ماه دیدار کنند.

یک ویزا در تمام منطقه شنگن صدق می کند
در سوئد قراردادشنگن برای ویزا صدق میکند. این قرار داد جمله به این معنی است که کشورهای عضو شنگن کنترل افرادی را که بین این کشورها سفر میکنند، لغو کرده اند. ویزایی که توسط یکی از کشور ها صادر شده باشد برای دیدار از سایر این کشورها معتبر خواهد بود.این کشورها عبارتند از: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتقال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت و یونان، قبرس ، بلغارستان ، رومانی و سوئیس.
در موارد استثنایی ممکن است ویزا فقط برای ورود به کشور صادر کننده آن صدق کند، یا در صورتیکه پاسپورت فرد مورد قبول کلیه کشورهای شنگن نباشد،فقط در بعضی کشورها صدق کند.

برای دریافت ویزا به چه مواردی نیاز است؟
شرایط ویژه
اگر میخواهید از سوئد و سایر کشورهای منطقه شنگن دیدار کنید بایستی واجد یک سری شرایط باشید که در کشورها مشابه است. ضمنا شرایطی وجود دارد که در هر کشوری متفاوت است.هر مقام اداره خارج از کشور(سفارت یا کنسولگری)اداره مستقلی است که با سایر کشورها شنگن که در یک شهر حضور دارند ممکن است ارائه مدارک بیشتر یا شرایط دیگری را مطرح کنند. شروط لازمه ممکن است با توجه به وضعیت موجود تغیر کنند. به آدرس www.swedenabroad.com رجوع کنید و بین صفحات آن سفارت یا کنسولگری مورد نظر خود را پیدا کنید.در غیر این صورت از طریق دیگری با سفارت کنسولگری مربوطه تماس بگیرید.

شرایط مشترک
کلیه کسانی که میخواهند از سوئد و سایر کشورها شنگن دیدار کنند بایستی دارای پاسپورتی باشند که حداقل 3 ماه پس از تاریخ انقضای ویزا معتبر باشد. یک شرط دیگر آنست که مسافران برای معاش و هزینه سفر بازگشت پول بهمراه داشته باشند.مقامات سوئد ی تشخیص داده اند که یکفرد هر روز به40یورو (370 کرون)طی مدت دیدار خود در سوئد نیاز دارد. این مبلغ در بعضی از موارد میتواند کمتر شود بطور مثال در موارد اطفال خردسال،یا در موارد که هزینه مکان وغذا از قبل پرداخت شده باشد و یا اینکه متقاضی ویزا نزد خویشاوندان و دوستان سکونت نماید.دارا بودن پول کافی برای معاش را میتوان برای مثال با ارائه یک صورتحساب بانکی یا مدرک دیگری که دعوت کننده درسوئد تعهد کرده باشد که تمام مخارج شما طی مدت بازدیدتان از سوئد بر عهده میگیرد. یک بیمه پزشکی فردی نیز بایستی وجود داشته باشد که بتواند مخارج مشروجه زیر را تحت پوشش قرار دهد:

-خدمات پزشکی اورژانسی
-خدمات درمانی بیمارستانی اضطراری
-انتقال به وطن بدلایل پزشکی
بیمه مزبور بایستی مخارجی بالغ بر 30000 یورو را تحت پوشش قرار دهد و در کلیه کشورهای شنگن معتبر باشد. قرار داد ویژه برای اتباع آلبانی،بوسنی هرزگوین،روسیه،مقدونیه،مولداوی،مونتنگرو، اوکرائین و صربستان بعلت قرارداد تسهیل ویزا میان این کشورها و اتحادیه اروپا،مقررات ویژه ای صدق میکند.اطلاعات بیشتردر کنسولگری ها و سفارت های کشورهای اتحادیه اروپا در این هشت کشور وجود دارد.می توانید برای مثال به آدرس www.swednabroad.se سفارت یا کنسولگری مورد نظر خود را در صفحات آن پیدا کنید.

 

خبرنامه

با عضویت در خبر نامه اخبار جدید سوئد برای شما ارسال خواهد گردید.
راه های برقراری ارتباط با ما به صورت آنلاین: twitter_button_blue facebook_button_blue
своими руками
  • joomla templates